Velkommen!

Clickthedog tilbyder hundetræning i naturskønne omgivelser i Charlottenlund nord for København og centralt på Østerbro tæt på Fælledparken.

Hos Clickthedog skal hundetræningen være en positiv oplevelse for både hund og ejer. Det betyder blandt andet, at jeg lægger stor vægt på, at træningstimerne er fyldt med glæde, leg og tæt kontakt mellem dig og din hund. Clickthedog træner med belønningsbaseret træning, det man også kalder positiv forstærkning. Med positiv forstærkning belønnes hunden for ønsket adfærd, mens uønsket adfærd ignoreres.

clickthedog hundetræning

Jeg er eksamineret klikker- og hundetræner fra “Hund & Træning” samt uddannet agilityinstruktør gennem DGI.

Om mig

Jeg har altid haft hunde i mit liv, og i 2008 fik jeg min første, helt egen hund, Holly. Jeg startede til hundetræning med hende og blev hurtigt bidt af det. Sammen med Holly har jeg været igennem hundesportsgrene som spor, agility, rally-lydighed, trick træning og ikke mindst konkurrence-lydighed, som nu er min store passion.

I 2012 kom Lava, min Border Collie, til verden. Hun er min nuværende konkurrencehund, og sammen træner vi på DKK lydighedsprogram. Du kan læse mere om Holly og Lava her.

Opdateret med den nyeste viden

Jeg elsker at forny min viden og tager ofte på div. kurser både i ind- og udland. De seneste kurser jeg har deltaget i er:

  • Online, Animal Emotion. Karolina Westlund, Sverige.
  • Riitta og Peka Jantunen-korri, Finland. Konkurrence-lydighed.
  • Maria Brandel, Sverige. Konkurrence-lydighed.
  • Siv Svendsen, Norge. Konkurrence-lydighed.
  • Mona Kjernholm, Sverige, Konkurrence-lydighed.

Til dagligt arbejder jeg i en daginstitution på Vesterbro, så mine hold ligger fortrinsvis om eftermiddagen/aftenen og i weekenderne.

Anne Baker Drud, 2019