Holly og Lava er mine to skønne og dejlige hunde. Holly fik jeg i 2008 og fire år senere, i 2012, sluttede Lava sig til vores lille familie.

clichthedog hundetræning

Holly

Holly er en blanding af en Cocker Spaniel og en Cavalier King Charles Spaniel, og hun er fra november 2008. Holly ligner en mini Cocker, men har Cavalierens lidt bløde sind. Hun er det sødeste lille væsen, der aldrig gør noget forkert. Hun er en total tryghedsnarkoman, der følger mig overalt.

Træningsmæssigt har hun oplevet en masse. For eksempel har vi gået spor (på hyggeplan), løbet agility (også stævner), trænet rally-lydighed og konkurrence-lydighed. Holly kan desuden alverdens sjove tricks. Og selv om pensionen så småt har meldt sin ankomst, er hun stadig frisk og træner meget gerne med.

Clickthedog hundetræning. Lava

Lava

Lava er en Border Collie og er fra november 2012. Lava har en virkelig sjov personlighed og er altid glad og fuld af skøre påfund. Man kan simpelthen ikke kede sig i hendes selskab. Derudover er hun jordens største kælepotte, og hun elsker alle mennesker.

I træningen er hun utrolig intens, utrættelig og lynende hurtig. Lava og jeg konkurrerer pt. i eliteklassen i DKK´s lydighedsprogram.

Lava stammer fra kennel Border Team i Sorø.